Hyvinvointipalvelu Sydänpolku

PALVELUT

  Yin jooga

   

  Yin jooga rentouttaa kehoa ja mieltä, kun samalla hellii ja rauhoittaa parasympaattista hermostoa. Yin jooga on joogamuoto, jok.a keskittyy syvään rentoutumiseen ja kehon sidekudosten venyttämiseen sekä kehon hyvinvoinnin edistämiseen. Yin jooga-asennot pidetään yleensä useiden minuuttien ajan, mikä mahdollistaa syvän rentoutumisen ja lisää joustavuutta.

   

  Yin-joogassa asennot pidetään 3–5 minuuttia tai pidempään. Tämä mahdollistaa syvän venytyksen ja sidekudosten, kuten nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden, rentoutumisen. Asennot eli asanat suoritetaan istuen, polvillaan tai maaten. Yin joogassa korostetaan kehon tuntemusten kuuntelemista ja hyväksymistä. Asentojen tarkoituksena on löytää henkilökohtainen mukavuusalue, jossa keho voi rentoutua ja avautua. Yin jooga yhdistää tietoisen läsnäolon ja syvän, rauhallisen hengityksen. Tämä auttaa mielen rauhoittamisessa ja stressin vähentämisessä. Yin-jooga keskittyy sidekudosten, nivelten ja jänteiden uuden ja liikkuvuuden parantamiseen, mikä voi edistää yleistä kehon hyvinvointia ja liikkuvuutta.

   

  Syvä rentoutuminen auttaa vähentämään stressiä ja lisäämään yleistä hyvinvointia. Lisää kehon joustavuutta ja liikkuvuutta syvävenytysten kautta. Edistää nivelten ja sidekudosten joustavuutta ja terveyttä. Edistää mielenrauhaa ja tietoista läsnäoloa.

   

   

   

   

   

  Hengittele