Hyvinvointipalvelu Sydänpolku

Mindfulness

Mindfulness on hyväksyvää, tietoista läsnäoloa, hetkessä olemista tässä ja nyt. Ajatukset, mieli ja läsnäolo elää tätä hetkeä, ei menneessä eikä tulevassa. Mindfulness voi olla kuva mielipaikastasi tai luonnon äänien kuunteleminen.
 

Mindfulnessia voi olla hampaidenharjaushetki, että olet tietoinen, mitä olet juuri tällä hetkellä tekemässä. Se voi olla suihkussa veden äänen kuunteleminen. Mindfulnessin voi ottaa osaksi arkea ja päivittäisiä askareita. Sen voi ottaa säännölliseksi ja päivittäiseksi tavaksi keskittyä tähän hetkeen jokapäiväisessä elämässä.
 

Mindfulnessista voin pitää omia ohjattuja tunteja erilaisille ryhmille tai yksilöohjauksena. Sitä voi liittää joogiin ja metsämieli harjoitteisiin eli voin suunnitella ja koota Sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Toimii kaikenikäisillä. Hyvää keskittymis- ja tunnetaitojen harjoitusta ja ohjausta myös lapsille.
 

Mindfulness on rentoutusta ja stressinhallintamenetelmä. Tai se voi olla hengitysharjoitus tai kehonskannausohjaus ja -harjoite.
 

PYYDÄ TARJOUS!

PALVELUT

Löydä rauha tästä hetkestä