Hyvinvointipalvelu Sydänpolku

PALVELUT

  Terapiapalvelut

   

  Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (Siria sertifioitu lyhytterapeutti). Ratkaisukeskeinen lyhytterapiakoulutus (50 op) on kasvatus-, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille tarkoitettu kaksivuotinen täydennyskoulutus. Koulutus antaa lyhytterapeuttipätevyyden, joka ei kuitenkaan ole Valviran laillistama terveydenhuollon ammattinimike.

   

  Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä, vahvuuksiin keskittyvää terapiaa. Lyhytterapialla tarkoitetaan 1-25 kerran tavoitteellista keskusteluprosessia, jossa keskiössä ovat asiakkaan esille ottamat teemat ja tavoitteet.

   

  Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen psykososiaalista tukea soveltuen lievempien psyykkistä hyvinvointia kuormittavien asioiden työstämiseen. Lyhytterapia ei kuitenkaan ole psykoterapiaa tai lyhytpsykoterapiaa. Ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan ei vaadita lähetettä tai diagnoosia. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niistä ei tehdä kirjauksia.

   

  Ratkaisukeskeisen lyhytterapiakoulutuksen harjoittelun tavoitteena on tukea asiakkaana olevan henkilön toimintakykyä ja elämänhallintaa sekä opiskelijan oppimista ja kehittymistä lyhytterapeuttina.

  Joogaa

  Pienin askelin eteenpäin, kuljen vierelläsi

  Jos olet kiinnostunut tulemaan asiakkaakseni ratkaisukeskeisen lyhytterapian harjoitteluun, niin voit olla yhteydessä: minna(at)hyvinvointipalvelusydanpolku.fi


  Hinta harjoitteluasiakkaalle 40€/45min


  Terapiapalvelut saatavilla Liperin, Ylämyllyn ja Joensuun alueilla, myös verkkotapaamisena.


  Terapiakoira Valo voi olla mukana terapiatuokioissa asiakkaan niin halutessa.

  Joogaa

  Ole vain