Hyvinvointipalvelu Sydänpolku
Metsämieli hyvintointimenetelmä

PALVELUT

TYhypäivät

 

Kun yrityksesi henkilökunta kaipaa rentoutumista, voimaantumista sekä keho&mieli -syvärentoutusta, niin otathan yhteyttä.


Räätälöin näistä palveluista teidän yritykselle sopivan paketin. Kaipaatteko rentoutuspalveluita tai ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. minun tiloihin mahtuu pieni tyhy porukka eli noin 12 henkilöä esimerkiksi ryhmärentoutukseen ja/Tai sointukylpyyn. 

 

Hyvinvoinnin paketteja:

 

Yin jooga (Hengitysharjoite, mindfulness ja asanoita)

Yin jooga ja sointukylpy (äänimalja rentoutus)

Sointukylpy  eli äänimalja ryhmärentoutus

Mindfulness rentoutus

metsämieli luonto-ohjaus

Kvanttihypnoosi ryhmähoito (syvärentoutus)

 

 

Yin-jooga on hidas ja rentouttava joogamuoto, jossa asentoja pidetään pitkään, yleensä 3-5 minuuttia. Tavoitteena on venyttää ja vahvistaa sidekudoksia, kuten niveliä, nivelsiteitä ja faskiaa, sekä parantaa liikkuvuutta ja rentoutumista. Yin-jooga auttaa myös tasapainottamaan kehoa ja mieltä, vähentäen stressiä ja jännityksiä.

 

Äänimaljarentoutus on rentoutumismenetelmä, jossa käytetään eri kokoisia äänimaljoja tuottamaan rauhoittavia ja harmonisia ääniä. Äänet ja värähtelyt auttavat syvärentoutuksessa, stressin lievityksessä ja mielen rauhoittamisessa. Tätä menetelmää käytetään usein meditaation, joogan tai terapeuttisten hoitojen yhteydessä.

HUOM. Yin jooga ja äänimaljarentoutus voivat olla yhdessä eli ensin syväveytetään kehoa noin tunti ja perään soitan äänimaljoja puolisen tuntia – tunnin ajan.

 

Mindfulness-tuokio on harjoitus, jossa keskitytään tietoisesti nykyhetken kokemuksiin hyväksyvästi ja ilman arvostelua. Tuokio voi sisältää hengitysharjoituksia, kehotietoisuutta ja meditatiivisia tekniikoita, jotka auttavat lisäämään mielenrauhaa, vähentämään stressiä ja parantamaan keskittymiskykyä. Tavoitteena on lisätä läsnäoloa ja mielen selkeyttä arjessa.

 

Metsämieli on luontoon perustuva terapiamenetelmä, joka yhdistää luonnon läsnäolon, mindfulnessin ja terapeuttisen keskustelun. Sen tavoitteena on edistää hyvinvointia, stressinhallintaa ja mielen rauhoittumista luonnon terapeuttisten vaikutusten avulla. Menetelmässä hyödynnetään metsän rauhoittavaa vaikutusta ja sen positiivisia vaikutuksia ihmisen psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen.

 

Kvanttihypnoosi ryhmätuokio on hypnoosimenetelmä, jossa osallistujat johdatetaan syvään rentoutumisen tilaan kollektiivisesti. Menetelmä hyödyntää hypnoosia ja kvanttifysiikan periaatteita muistin, alitajunnan ja sisäisen paranemisen tutkimiseksi. Tavoitteena on syventää itseymmärrystä, vapauttaa henkisiä esteitä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ryhmässä.

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on terapiamuoto, jossa keskitytään asiakkaan vahvuuksiin ja resursseihin ongelmien ratkaisemiseksi. Terapiassa painotetaan tulevaisuuden tavoitteita ja käytännön keinoja niiden saavuttamiseksi, sen sijaan että syvennyttäisiin menneisyyden ongelmiin. Terapeutti auttaa asiakasta löytämään ratkaisuja ja tekemään konkreettisia muutoksia elämäänsä nopeasti ja tehokkaasti.

 

 

TYHYPÄIVÄN SISÄLTÖ:

 

Rentoutumista ja irtipäästämistä Metsämieli ohjauksen parissa. Toteutuksen voi tehdä puistossa, luonnossa ja metsässä, jota meidän Pohjois-Karjalan alueena tarjoaa. Lisäksi tähän voi liittää esimerkiksi mindfulness hetken, metsän kuntosalia ja kodassa/nuotiolla makkaran paistoa ja pannukahvit.

 

Tutustu lisää Metsämieli ohjaukseen täältä.

 

Suunnitellaan yhdessä Tyhy-päivä - lataa esite tästä

 

Pyydä tarjous Tyhy toiminnasta Metsämieli ohjauksella.